Over Paul


Zonder fotografie is de huidige wereld ondenkbaar. Fotografie is onze meest belangrijke visuele informatiebron.
Daarom heb ik in 2006 de keuze gemaakt om mijn hart te volgen en te gaan werken in een omgeving waar creativiteit en techniek elkaar ontmoeten.

Paul van der Klei Fotografie is daar het resultaat van.

Zelfstandig fotograaf wonend in Houten en werkend door het hele land en over de grens. Gediplomeerd vakfotograaf (studie FVS te Amsterdam) en part time docent digitale fotografie bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) in Utrecht (Domplein)  en Vleuten (CultuurCampus) en Cursus aan de Slinger in Houten.

Door mijn managementervaring in diverse internationale werkomgevingen in de pre-en after sales in de kantoorautomatisering ben ik goed in staat om vanuit het perspectief van mijn klanten naar opdrachten te kijken. Mijn dienstverlening sluit dan ook naadloos aan op die klantenwensen (zakelijke markt en particulieren). Dit maakt mij als fotograaf compleet, ik fotografeer "samen" met mijn klant.

De kern van mijn fotografie is dat ik zo veel mogelijk "puur" fotografeer en dat digitale beeldbewerking ondersteunend kan werken.
Emotie/gevoel kun je niet "photoshoppen"...(maar veel is mogelijk).

"We do not take pictures with our camera's , but with our hearts and minds!" (Arnold Newman)

Ik beperk mij niet tot "mens"-fotograaf. Daar doe ik mijzelf en mijn klanten mee tekort. Door deze keuze ben ik in staat een breed aanbod fotografie aan te bieden. 

Portretfotografie - Bedrijfsreportages - Journalistieke fotografie - Evenementen fotografie - Bruidsreportages - Reisfotografie - Natuurfotografie - Modefotografie 

Sinds augustus 2016 verzorg ik vastgoedfotografie- en video inclusief een 360 graden tour (virtuele rondleidingen door de woning) voor Realax B.V.

Bovendien beschik ik over een professioneel netwerk van vormgevers, tekstschrijvers, filmers en regisseurs. Ik bied meer dan beeldcommunicatie alleen.

Ik nodig bedrijven en particulieren uit om mijn portfolio te bekijken. Deze zal regelmatig ge-update worden met nieuw werk. Voor informatieverzoeken verwijs ik je naar de contactpagina.

Van toepassing zijn de Algemene voorwaarden van DuPho. Een overzicht van opdrachtgevers vind je hier